En Bro Förmyckers IF

Sju år i Sjuan!

torsdag, maj 12

Match mot Munsö


På lördagen den 14:e maj så spelar vi mot Munsö ute på Ekerö (Söderby IP). Matchen börjar kl 13.00, samlingen är 12.00 på plats.

Följande spelar mot Munsö på lördag -->

1 Comments:

  • At onsdag, april 26, 2006, Anonymous Anonym said…

    2005-05-12 19:47 av JER
    Ola rullar ut till Dry som direkt skickar ut till Pablo. Pablo attackeras och lägger bollen snett upp inåt i banan till Jocke som vänder upp och spelar bollen vidare snett upp in i banan till Johan som då har enorma ytor men ändå på sitt andra tillslag spelar bollen vidare ut på ytan för en kantspringande patric som på en touch slår ett lite för högt inlägg som går över Jonas och Marc men vid bortre änden av straffområdet fångas upp av en, som alltid, starkt löpande Christian som enkelt, eller om det var tursamt, nickar in bollen i bortre krysset. Svårare än så är det faktiskt inte och därför gissar jag att matchen slutar 2 - 6 till bortalaget. 1-0 efter en misslyckad krosspass från Patric som överraskar Ola och seglar in i egen kasse och 2-6 då någon i backlinjen drabbas av kramp i den 84.e minuten ;-)

    2005-05-12 23:17 av Christian
    ...löpande Christian som enkelt, "eller om det var tursamt", nickar in bollen i bortre krysset!... Det ska stå att Christians skicklighet, nickar in bollen i bortre krysset, inte tursamt!!!! LÅT STÅ!!! :0)

     

Skicka en kommentar

<< Home